Modely laminátových vířivek RIVIERAPOOL

Šest modelů vířivek německého výrobce RIVIERAPOOL se vyznačuje především svou prostorností a čistým minimalistickým designem, který byl přizpůsoben novodobé architektuře. Nechte se příjemně překvapit kvalitními materiály dostupnými v několika barevných provedeních, výkonnými masážními tryskami s rotačním středem a účinným filtračním a dezinfekčním systémem s ozonovým generátorem, který se postará o dokonalou čistotu vody ve vaší vířivé vaně.

Firma RIVIERAPOOL nabízí výběr z modelů ve skimmerovém i přelivném provedení, ale také z modelů samonosných či vhodných k zapuštění do země.

Poptávka ceny

Proč si vybrat vířivku RIVIERAPOOL?

Pokud hledáte vířivku té nejvyšší kvality a je pro vás rozhodující moderní design, budou pro vás hydromasážní vany RIVIERAPOOL tou správnou volbou.

Vířivé vany jsou vyrobeny z inovativních odolných materiálů. Zatímco pro výrobu skořepiny byl použit GFK laminát potažený akrylovým sklem, vnější obložení se skládá z voděodolných panelů imitace dřeva RESYSTA, které jsou již dlouhodobě využívány v architektuře a jsou vyráběny z rýžových otrub a polymerů.

Ovládání hydromasážních van RIVIERAPOOL je zajištěno dvěma různými způsoby. Prostřednictvím barevného dotykového displeje, který může být umístěn na hranu vířivky nebo externě na zeď, a plovoucím dálkovým ovládáním pro pohodlnou regulaci masáží zevnitř vany.