Zpátky na výpis novinek

Rychlá a snadná realizace nerezového bazénu na míru – bazény IMAGINOX typu Q-System

Nerezové bazény Q-System představují konstrukční řešení individuálních bazénů IMAGINOX, které umožňuje rychlou a výhodnější realizaci bazénu. Díky ní vám můžeme nabídnout individuálně řešený nerezový bazén vyrobený na míru, v kratším termínu a za nižší pořizovací cenu.

Rychlá a snadná realizace nerezového bazénu na míru – bazény IMAGINOX typu Q-System

Předností bazénů IMAGINOX typu Q-System je výrazně rychlejší doba dodání, díky níž vychází celková realizace bazénu levněji. Bazén je dodáván v několika segmentech předpřipravených ve výrobě, které se na místě instalace pouze zkompletují. Doba svaření tělesa bazénu na místě instalace je tak výrazně kratší. Protože se přepravuje v jednotlivých segmentech, náklady na transport jsou též nižší. Bazén je kompletován na místě instalace, proto není technická místnost součástí tělesa bazénové vany.

Bazén Q-System vám zrealizujeme na míru vašim představám, způsob jeho instalace nijak nelimituje během rozhodování o velikosti bazénu, ani nebrání volbě atypickému tvaru. Zvolit můžete skimmerovou i přelivnou variantu a bazén doplnit libovolnou technologií a vodními atrakcemi. Jediné omezení při výběru tohoto konstrukčního řešení individuálního nerezového bazénu je, že bazén musí mít v celé své délce stejnou hloubku. Bazénová vana se instaluje přímo na betonovou desku, která musí být dokonale rovná a bazén proto nemůže mít svažité dno.

Celkově však IMAGINOX Q-System představuje časově i finančně výhodné konstrukční řešení pro individuálně vyráběné nerezové bazény. Umožňuje realizovat bazén v exteriéru i interiéru s dobrou dostupností. Nejste si jisti, které konstrukční řešení je pro vhodné pro váš projekt? Rádi vám pomůžeme s volbou bazénu dle vašich představ. Kontaktujte nás nebo na nás navštivte osobně na jednom z našich showroomů.