Zpátky na výpis novinek

Plánujete wellness? Vyzkoušejte si naše produkty dříve, než se rozhodnete pro jejich výběr!

Zvažujete realizaci soukromého či privátního wellness a nemůžete se rozhodnout, jak si vybrat vířivku? Potřebujete se přesvědčit, jak velký bazén zvolit na vaši zahradu? Nebo jakou saunu do domu? Navštivte náš showroom ve Vrchotových Janovicích a zažijte naše produkty na vlastní kůži!

Plánujete wellness? Vyzkoušejte si naše produkty dříve, než se rozhodnete pro jejich výběr!

Jak plánovat privátní či veřejné wellness? Prvním krokem je vždy vaše přání a přesná představa o tom, jak by takové wellness mělo vypadat. A k dosažení přesné představy o vzhledu a funkčnosti jednotlivých wellness produktů je nejlepší si je vyzkoušet. Proto neváhejte navštívit náš showroom, kde najdete kompletní výbavu vnitřního i venkovního wellness.

Termín návštěvy našeho zkušebního wellness i čas, který v něm budete chtít strávit si předem dohodnete s naším obchodním zástupcem. Ten vás nejprve showroomem provede a představí vám jednotlivé produkty. Ukáže vám, jak který produkt funguje a jak se ovládá. Vyzkoušíte si, jak nastavit teplotu v sauně či vlhkost v parní kabině. Seznámit se také můžete s ovládáním jednotlivých typů vířivek nebo bazénových atrakcí. Obchodní zástupce, který vás bude provázet, při té příležitosti zodpoví všechny vaše otázky a vše vám na místě ukáže.

Náš showroom je nejen ukázkový, ale poskytuje veškerý komfort a zázemí veřejného wellness. Poté, co vás obchodní zástupce seznámí s ovládáním wellness produktů, vám poskytne soukromí, abyste mohli produkty v klidu vyzkoušet a užít si je. Nemusíte se bát, zkušební wellness je zcela privátní částí showroomu, ve které vás nebude nikdo rušit. Venkovní i vnitřní prostory wellness budete mít jen pro sebe. Naplánujte si jeho návštěvu třeba na volný víkend a spojte tak užitečné s příjemným. Můžete také využít hezkého počasí, zaplavat si v jednom z našich venkovních bazénů a vyzkoušet si protiproud či masážní stěnu na vlastní kůži. Anebo si zkusit, zda preferujete masáž v laminátové či nerezové vířivce.

Plánujete wellness, anebo jen soukromou saunu či bazén pro vaši zahradu? Zavolejte nám a domluvte si termín návštěvy našeho zkušebního showroomu ve Vrchotových Janovicích!