Zpět na reference

Finská kombinovaná sauna TAO model TRUST s infrazářičem

Finská kombinovaná sauna TAO model TRUST s infrazářičem

Zatímco ve finské sauně mohou teploty dosahovat až 105 stupňů, kombinovaná sauna s infrazářičem je vhodná téměř pro každého. Představuje mírnější formu klasického saunování, kdy se tělo pozvolna a příjemně zahřívá. Díky infračervenému záření typu C dochází k prokrvení organismu. Inovativní technologie, kterou využíváme u kombinované sauny vám umožní zvolit si druh pro každé saunování.

Kombinovanou saunu oceníte i tehdy, když některý z členů domácnosti nesnese vysoké teploty nebo ze zdravotních důvodů nemůže do klasické finské sauny.

Kombinovaná finská sauna pomáhá sportovcům z ŠK Slovan v Bratislavě

Infrasauna se hodí pro sportovce, kteří mohou postupným prohříváním uvolnit svaly po náročném tréninku. Jedná se o interiérovou sendvičovou saunu, která je samonosná a tepelně izolovaná minerální vatou. Samotná konstrukce je atypická složená z dřevěných hranolů

Sauna má prosklený vstup v šířce 230 cm a lavice uspořádané do dvou stupňů. Lavice jsou široké 65 cm a vyrobené z měkkého dřeva abachi. Vnitřní obložení a strop je z Kanadského jedlovce. Vnější obložení je z dřevotřískových desek odolných vůči vlhkosti.

Součástí sauny jsou volně stojící kamna EOS Mythos S45 z nerezové oceli o výkonu 12kW. Dotykový ovládací panel EOS EmoTouch 3 umožňuje jednoduché ovládání sauny i nastavení osvětlení.

Mezi další příslušenství, které k sauně dodáváme patří opěrky hlavy, reproduktory, přesýpací hodiny, teploměr, vědro s naběračkou na polévání lávových kamenů a ventilátor na odvětrávání.

Líbí se vám kombinovaná sauna? Podívejte se na naši nabídku saun.