Zpět na reference

Sauna TAO TRUST se solnou stěnou a hvězdným nebem vás okouzlí na první pohled

Sauna TAO TRUST se solnou stěnou a hvězdným nebem vás okouzlí na první pohled

Představujeme nově dokončenou realizaci designové sauny. Sauna TAO TRUST má na přání klienta krásně podsvícenou solnou stěnu a na stropě hvězdné nebe. Solná stěna vás upoutá hned na první pohled, přičemž má nejen celou řadu benefitů, ale je i krásným designovým prvkem. Posuďte sami!

Kvalitní sauna TAO TRUST nabízí široký výběr doplňkové výbavy

Jedná se o interiérovou saunu vysokou 216 cm, širokou 290 cm a hlubokou 150 cm. Vnitřní obložení sauny je z panelů Hemlock, přičemž na jedné straně je umístěna solná stěna. Lavice o šířce 60 cm jsou ze dřeva abachi, stejně jako opěrka zad a podhlavník. Sauna má prosklené vstupní dveře spolu s jejím jedním rohem. V proskleném rohu se nachází volně stojící saunová kamna EOS.

Vzduch je do sauny nasáván pode dveřmi a odvod vzduchu je napojený do palubních rozvodů připravených stavbou. Klient si přál podsvítit zádové opěrky, solnou stěnu a na strop také umístit hvězdné nebe.

V sauně nechybí ani přesýpací hodiny, podlavicové reproduktory, teploměr a dřevěné vědro s naběračkou. Sauna se ovládá na dálku. Klient má možnost nechat si nahřát saunu ještě před příjezdem domů a ovládat ji na dálku.

Solná stěna umocňuje účinek saunování

Stejně jako solná jeskyně i solná stěna umístěná v sauně má celou řadu benefitů. Zdravotní benefity plynou zejména z přítomnosti soli v našem okolí. Sůl se ve finské sauně díky vyšší teplotě lépe uvolňuje a působí na tělo ve větším množství.

Mezi samotné benefity himalájské soli patří posilování imunity, pozitivní vliv na dýchací cesty, podpora léčby kožních a alergických onemocnění, zvláčnění pleti, zpomalení stárnutí nebo zlepšení kvality spánku.

Chcete mít doma saunu se solnou stěnou? Nebo máte jiný nápad? Podívejte se na naší nabídku saun.