Kompaktní vířivé vany jsou nejběžnějšími a nejprodávanějšími variantami vířivek. Většina výrobců nabízí sklolaminátovou variantu a to hned v několika modelech a řadách. V případě, že máte vyšší nároky na materiál a design vířivé vany, můžete si zvolit kompaktní nerezovou vířivku, které je unikání nejen svým vzhledem, ale také vysokou odolností, kvalitou a nadstandardní výbavou.

Naše nerezové vířivky Aquamarine jsou vyráběny i v přelivné formě a nabízí luxusní alternativu k akrylátovým vanám.

Explore our whirlpool range

Modely kompaktních vířivek Aquamarine

Vyberte si ze čtyř modelů našich kompaktních vířivek. Každý model nabízí jak přelivnou, tak skimmerovou variantu a díky tomu lze umístit do soukromých i komerčních wellness. Všechny modely jsou vybaveny kvalitními hydromasážními i vzduchovými tryskami a zvolit si můžete také variantu se zabudovanou automatickou roletou.

LIDO

Je elegantní dvoumístná pohodlná a prostorná vířivka pro váš privátní nebo veřejný provoz. Kompaktní rozměry a samonosná konstrukce umožní snadnou instalaci, přelivný žlábek zase možnost využití i ve veřejném provozu. Možnost objednání i v provedení skimmer.

PULA

Čtyřmístná pohodlná a prostorná vířivka, která nabízí možnost roletového zakrytí nebo více možností uspořádání masážních míst. Samonosná konstrukce umožní snadnou instalaci, přelivný žlábek zase možnost využití i ve veřejném provozu. Možnost objednání i v provedení skimmer.

CULUS

Je kruhová vířivka pro 4 osoby vybavená vzduchovou masážní lavicí, dnovým gejzírem a hydromasážními tryskami pro vaše záda i chodidla. Samonosná konstrukce a zateplení PUR pěnou nabízí možnost umístění téměř kdekoliv. Možnost objednání ve variantě přeliv i v provedení skimmer.

GRANDO

Vířivka obdélníkového tvaru pro 8 osob je určená hlavně pro veřejné provozy. Vybavení vzduchovou masážní lavicí a vodními tryskami pro záda i chodidla zajišťuje vysokou kvalitu masáže. Samonosná konstrukce a zateplení PUR pěnou nabízí možnost umístění v interiéru i exteriéru.

Number of massage seats2
Dimensions (cm)228 x 214 x 65
Water volume900 l
Air jets16 ks
Hydromasážní trysky18 ks
Weight450 kg
Osvětlení1 pcs. RGB
Controls3 ks
Head rests2 ks
Thermal insulationPUR foam
Number of massage seats4-5
Dimensions (cm)310 x 310 x 100
Water volume2900 l
Air jets16 ks + bench
Hydromasážní trysky22 ks
Weight950 kg
Osvětlení2 pcs. RGB
Controls5 ks
Head rests2 ks
Thermal insulationPUR foam
Number of massage seats4-5
Dimensions (cm)ø 300 x 100
Water volume3400 l
Air jetsbench
Hydromasážní trysky22 ks
Weight950 kg
Osvětlení2 pcs. RGB
Controls4 ks
Thermal insulationPUR foam
Number of massage seats8
Dimensions (cm)460 x 260 x 100
Water volume4500 l
Air jetsbench
Hydromasážní trysky22 ks
Weight950 kg
Osvětlení2 pcs. RGB
Controls4 ks
Thermal insulationPUR foam

Proč si zvolit kompaktní vířivku Aquamarine?

Kompaktní nerezovou vířivku Aquamarine si mohou zákazníci vybrat z našich čtyř typizovaných modelů LIDO, PULA, CULUS a GRANDO. Jednotlivé prototypy hydromasážních van Aquamarine byly vyvinuty s ohledem na obecně nejžádanější vlastnosti vířivek a odlišují se od sebe jednak kapacitou prostoru, tak integrovaným vybavením.

Každý z modelů si navíc můžete objednat v přelivné nebo skimmerové variantě, díky čemuž jsou nerezové vířivky Aquamarine velmi žádané zejména při realizacích veřejných provozů. Další výhodou kompaktních vířivých van je jejich krátká dodací lhůta a nižší pořizovací cena oproti individuálně řešeným projektům..